werkplek - Health @ work

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

werkplek

Het is belangrijk om de werkplek op de individu in te stellen

Voor onze opdrachtgevers bieden we vanuit onze kennis en ervaring ondersteuning aan bij het instellen van een werkplek. Een werkplek optimalisatie is erg belangrijk het kan klachten aan de nek, schouders en of rug voorkomen ook klachten aan de armen en pols komen vaak voort uit een verkeerde hoogte van het bureaublad.

Naar mijn mening moet een werkplekoptimalisatie afgestemd worden op de individuele medewerker en niet volgens een tabel met maten. Niemand is gelijk en daar moet de werkplek op aangepast worden zodat de medewerker op zijn eigen manier kan zitten dit geeft voor hem of haar de meeste ontspanning.

Vaak zijn het maar kleine verschillen die een werkplek plezierig maken voor een werknemer. Het bureaublad net even iets hoger of lager de plaats van een telefoon toestel of het gebruik van een document houder. het is steeds zaak om te kijken naar de houding en werkbeleving van de medewerker, dat maakt een werkplek uniek.

Vanuit onze medische basis kennis, ervaring in het behandelen van werkgerelateerde klachten, kunnen we uw medewerkers "goed" op de stoel zetten.


Een ergonomisch toetsenbord kan klachten verlichten
Ga geregeld even achter je beeldscherm vandaan om te bewegen
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu