Vitaliteitsdag - Health @ work

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vitaliteitsdag

Een vitaliteitsdag op het werk! wij kunnen u helpen

Fitheid in een bedrijf is een goudgoed! Stimuleer uw medewerkers om een gezonde leefstijl aan te nemen en reduceer uw ziekteverzuim.

In het huidige bedrijfsleven is het soms moeilijk om de juiste keuzes te maken om jezelf fit te houden; bewegen, voeding en aandacht voor je lichaam schieten er vaak bij in. Dit kan leiden tot allerlei klachten en ziekteverzuim in de hand werken.
Vanuit onze ervaring kunnne we u ondersteunen met diverse onderdelen

*  Fit-check. (we meten verschillende lichaams waarden)
*  Stoelmassage.
*  Stoelyoga.
*  Voeding adviezen. (eventueel met een vervolg traject)
*  Dorn-Methode. (correctie van een mogelijk beenlengte verschil)
*  Werkplek optimalisatie. ( we gaan over de afdelingen om de werkplekken te bekijken)
*  Stresskillers. ( onze stresskillers geven een kwikfit behandeling op de werkplek)
* Goodie Bag.
*  Hoofd en gezicht massage. (een ontspannende thaise massage)
*  Chi Vitalizer. (ervaar de ontspanning van een dynamische massage)Stoelmassage
Onze stoelmassage is een eenvoudig toepasbare vorm van de traditionele massage Het is een ontspannende massage van de nek, schouders, hoofd, rug, armen en handen. Tijdens de behandeling oefent de masseur druk die de interne energie huishouding beïnvloeden. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Massage geeft uw medewerkers een gevoel van aandacht en waardering en zorgt voor ontspanning, activering en geeft nieuwe energie.

De behandeling duurt vijftien à twintig minuten.
Dorn-Methode
De dorn-methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die kleine afwijkingen in het wervelkolom kan corrigeren. De dornmethode begint bij het bepalen van het natuurlijke beenlengteverschil.

Het beenlengteverschil kan optreden door ruimte tussen de gewrichtsvlakken van de enkel, de knie en de heup. Door middel van een zachte pressietechniek met de duim kan de scheefstand opgeheven worden en klachten zoals lage rugpijn, nekklachten opgeheven of voorkomen worden.
Fit-Check
De fit-check is een belangrijk onderdeel van een. gezondheidsdag. Tijdens de fit-check worden werknemers globaal gescreend op diverse gezondheidsgebieden waaronder het BMI,  de bloeddruk en er wordt door middel van diverse vragenlijsten de leefstijl geanalyseerd.

Van deze fitcheck krijgt u als bedrijf een rapport, zodat u een idee heeft hoe de gezondheid van uw werknemers ervoor staat en wat eventuele knelpunten zijn. Uiteraard zijn deze uitslagen anoniem en worden de resultaten vertrouwelijk behandeld.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu